ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Το ΤΑΧΙ εξασφαλίζει σημαντικό αριθμό θεάσεων με σχετικά μικρό αριθμό επιλογής οχημάτων καθιστώντας το ως ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό μέσο.

Προσφέρει τη μεγαλύτερη διασπορά αφού κινείται 24 ώρες το 24ωρο σε όλη την πόλη και αποτελεί ένα από τα δύο βασικά μέσα μεταφοράς.

Είναι ιδανικό μέσο για το λανσάρισμα νέων προϊόντων, τη συντήρηση επικοινωνίας και την προώθηση ενεργειών γιατί πρόκειται για μία κινητή πινακίδα δύο όψεων. Η τοποθέτηση διαφορετικού δημιουργικού σε κάθε όψη δεν επηρεάζει το κοστολόγιο και δημιουργεί προστιθέμενη αξία για το διαφημιζόμενο. Το ΤΑΧΙ κινείται από και προς το εμπορικό κέντρο πολλαπλάσιες φορές από οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Η υπηρεσία “Follow Me City” της INTERNEED σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το TAXI ως σταθερή πινακίδα σε σημείο επιχειρησιακού ενδιαφέροντος σας. Η INTERNEED εγγυάται υψηλή ποιότητα υλικού και τοποθέτησης έχοντας εμπειρία δεκαετιών και ένα πελατολόγιο που μας κάνει υπερήφανους.

Η INTERNEED προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης αλλαγής δημιουργικού ώστε να μπορεί ο πελάτης, ανά πάσα στιγμή, να προσαρμόζει την προβολή του. Το ΤΑΧΙ, με την επιφάνεια προβολής που προσφέρει, θα σας κάνει ακόμη πιο δημιουργικούς…

Άλλες Υπηρεσίες

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

DIGITAL TAXI